View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Dec 17, 2017 8:51 am



Reply to topic  [ 4 posts ] 
[url] code not working 
Author Message
Evil Genius
Evil Genius
User avatar

Joined: Fri Jan 28, 2005 9:13 am
Posts: 3748
Post [url] code not working
Hello mods:

I tried to link a bit of text to this page: http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Jack ... e_designer)

I failed. The bit of text would be "British" and the code I put in was:

British

As you can see, it does not create a link to the page. Can any of you figure this out? I don't think I've made any errors in the code. Maybe the internal URL parentheses are throwing off the code?

_________________


Mon Mar 29, 2010 7:54 am
Profile WWW
Evil Genius
Evil Genius

Joined: Sun Sep 17, 2006 7:12 pm
Posts: 12089
Post Re: [url] code not working
HuManBing wrote:
Hello mods:

I tried to link a bit of text to this page: http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Jack ... e_designer)

I failed. The bit of text would be "British" and the code I put in was:

British

As you can see, it does not create a link to the page. Can any of you figure this out? I don't think I've made any errors in the code. Maybe the internal URL parentheses are throwing off the code?



HMB you put [url instead of [url]. Maybe that is why it did not work?


Mon Mar 29, 2010 11:25 am
Profile
Evil Genius
Evil Genius
User avatar

Joined: Mon May 30, 2005 12:54 am
Posts: 1859
Post 
I believe I've had issues with internal url parentheses in the past as well.

_________________
"No, but evil is still being — Is having reason — Being reasonable! Mousie understands? Is always being reason. Is punishing world for not being... Like in head. Is always reason. World should be different, is reason."


Mon Mar 29, 2010 5:15 pm
Profile
Evil Genius
Evil Genius
User avatar

Joined: Fri Jan 28, 2005 9:13 am
Posts: 3748
Post Re: [url] code not working
tarlyn wrote:

HMB you put [url instead of [url]. Maybe that is why it did not work?


If the tag is [url] then it never links anywhere. You must put equals plus HTTP address within the brackets for the link to work properly.

I think Isabella is right on this one. The parenthesis is causing the board to become confused. (Note that the url before the open parenthesis seems to scan okay, but it then puts you in a nonfunctional end address...)

_________________


Mon Mar 29, 2010 8:19 pm
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.